top of page

OVER

Schermafbeelding 2018-09-22 om 22.21.00.

VOOR EEN AFSPRAAK

BEL: 06 55 91 23 82

HANS

VAN VLIET

OSTEOPAAT

DO-MRO

Van 1986 tot 2001 was Hans werkzaam als fysiotherapeut in Nederland en Duitsland. De op de oorzaak gerichte visie en de holistische benadering van de mens in de osteopathie deden hem in 1995 besluiten de studie osteopathie te starten aan The International Academy of Osteopathie te Gent. Zijn afstudeerthesis bestond uit een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van osteopathie bij slaapstoornissen. Een samenvatting hiervan werd opgenomen in het jaarboek van de academie van 10 beste thesissen. Met goed gevolg behaalde hij in 2001 het examen.


Regelmatig volgt hij postgraduate nascholing bij internationaal gerenommeerde osteopaten zoals Dr. Viola Frymann (V.S.) en J.P. Barral (Frankrijk). Recent heeft hij diverse congressen bijgewoond en cursussen gevolgd in Nederland en België, over osteopathie bij baby's en kinderen. Op dit moment verdiept hij zich in de psychosomatiek en psychologie in de osteopathie praktijk (cursus Joeri Calsius).


In zijn vrije tijd beoefent hij hobby's zoals hardlopen, wielrennen en bergwandelen. Verder verdiept hij zich in yoga en mindfulness.

Hans is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor osteopathie NVO en lid van het register voor osteopathie NRO.

bottom of page